top of page

03

Sådan ansøger du

Sådan ansøger du
 

Master Talent Program – Arts & Crafts er for alle, der overholder projektets ansøgningskrav, og som vil være med til at tage et fælles ansvar for Danmarks håndværkstraditioner.

 

Programmet indeholder en rejse, mentorordning til faglig og forretningsmæssig støtte og økonomisk støtte til gennemførelse af forløbet.

 

Din ansøgning

Din ansøgning skal beskrive dit emne eller fagområde, detaljer om, hvad du planlægger at dygtiggøre dig inden for, og hvilket fagligt område det hører under.

 

Du skal beskrive de faglige årsager til, at dette program er nødvendigt for, at du kan opnå dit mål, dine personlige mål og ambitioner for din faglige fremtid, samt hvad du mener, du kan bidrage med som rollemodel for andre inden for dit eller lignende fag.

 

Dertil skal du beskrive, hvor og hvornår du planlægger, at forløbet skal finde sted, om forløbet indeholder undervisning, rejse, praktik samt et detaljeret budget.

 

Mentor

Vi forventer, at du har en faglig mentor på din arbejdsplads, dit uddannelsessted eller dér, hvor du nu er tilknyttet i din hverdag. Den faglige mentor er programmets kontaktperson og skal hjælpe dig med at planlægge forløbet, at vurdere det faglige udbytte og være medvirkende til at forankre din læring i den organisation, du hører til.

Ansøgninger modtages løbende på nuværende tidspunkt

Ansøgningsskema

Klik for at downloade

Dokumentationskrav

Klik for at downloade

Dokumentation

Vi forventer, at du dokumenterer alt, hvad du oplever og lærer under dit forløb, på vores fælles sociale kanaler.

 

Vi forventer også, at du efter endt forløb deltager i forskellige aktiviteter som udstillinger, foredrag, PR og anden kommunikation.

 

Formålet med det er, at du med din nye viden medvirker til at bevare og udbrede værdifuld viden og knowhow inden for de forskellige håndværk til gavn for det danske samfund.

Ansøgningsproces 2019 -
Følg vore talenter på Instagram og Facebook

På de sociale medier, kan du opleve vore talenter og deres passion for bæredygtigt design og håndværkstraditioner.

 

Igennem hele deres forløb i Master Talent Program, dokumenterer de deres læring samt deler deres erfaringer og rejseoplevelser.

bottom of page